Deli Divane 40. Bölüm'de Sonia'nın Yalanları Ortaya Çıkıyor !! 4 Eylül 2016


Deli Divane 40. Bölüm Özeti: Kanal 7`nin her gün yayınlanan fenomen dizisi deli Divane`de sürprizler bitmiyor. 3 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak bölümde hayranları şoke edecek gelişmeler yaşanacak. Gündüz kuşağının sevilen dizisi çılgın Divane’nin bu bölümünde, Sadhana, Sonia’nın asılsızını bir türlü ortaya çıkaramaz. Gözü Sonia’dan diğer bir şey görmeyen Ranvir, yengesinin kıskançlık meydana getirdiğinı düşünür. Sadece Sadhana, Sonia’nın peşini bırakmaz. Sizde haberimizden yeni bölüm hakkında teferruatları bulabilir fragmanlar yayınlandığı andan itibaren bulabilirsiniz. Işte çılgın Divane 39. Bölüm fragmanı ve yeni bölümde ayrıntılar...

Her gün yayınlanan çılgın Divane 16:00`da ekranlara gelmeye devam ediyor. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi çılgın Divane’nin bu kısmınde; Sadhana, Sonia’nın gerçek dışıını bir çeşitli ortaya çıkaramaz. Gözü Sonia’dan öteki bir şey görmeyen Ranvir, yengesinin kıskançlık icra ettiğinı düşünür. Sadece Sadhana, Sonia’nın peşini bırakmaz.




DELİ DİVANE SON BÖLÜM'DE NELER OLDU !!

Sonia’yı sevgilisi ile otelde gören Sadhana onların konuşmalarını duyar. Ranvir’in parasına haiz olmak için evlendiğini söyleyen Sonia, Sadhana’yı fark etmez. Sadhana, Ranvir’in kandırılmasını istemediği için gerçekleri her insana anlatmaya karar verir. Alekh’le birlikte dayısını ziyarete giden Sadhana dayısı ile Alekh’in iyi anlaşmalarına aşırı sevinir. Gün geçtikçe Alekh’i kabullenen Praka, onun masum bir sevgiyle Sadhana’ya bağlı olduğunu görür ve ikisi adına çok mesut olur. Praka’nın yazar bulunduğunu öğrenen Alekh ise Sadhana’nın hikâyesini de yazması için ondan söz alır. Sonia ailesi ile çevirdiği asılsızı öğrendiğini düşünen Sadhana’yı, Vasundhara’ya gidip şikâyet eder. Ranvir ise Sonia’yı romantik bir yemeğe götürerek evlenme teklifi eder.

Sonia’nın erkek arkadaşı bulunduğunu söyleyen bir insanın eve gelmesinin peşinden Sadhana Sonia’nın peşini bırakmaz. Sonia’nın, Ranvir’e çevirdiği oyunu ortaya çıkarmak için her şeyi göze alan Sadhana, Vasundhara’ya gördüklerini anlatır. Sadhana’ya inanmayan Vasundhara ona bu konuyu irdelediği için çok kızar. Sadhana’yı ziyarete giden Ragini, Alekh’in ilk zamanlara bakılırsa çok fazla daha iyi olduğunu babasına anlatır. Lakin babası, Ragini’nin Rajvansların evine gitmesinden pek hoşnut olmaz. Sonia, anne ve babasıyla beraber Ranvir’in zenginliğinden yararlanmak için bir evlilik oyunu planlar. Bu planın bilincinde olan Sadhana kendisini bir çeşitli Vasundhara’ya inandıramaz.


0 yorum:

Yorum Gönder