Müge Anlı 8 Eylül 2016 Atv Büyük Gerilim !! 08.09.2016


Müge Anlı 8 Eylül 2016 Özeti: Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra bayağı fazla toplumsal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üstünde çalıştığı kayıp dosyalarını, adam öldürmeye kurban giden fertleri ve kayıpların bütün yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, vakaları aydınlatmaya devam ediyor…Müge Anlı ile Tatlı sert te Ahmet Hasan ve Ali Yaşar çam Cezaevine Girecek mi? öldürülen nazmiyenin babası turan ve annesi ayşe güner mevzuştu.

Içinin yandığı anneanne , baba hapse girerse torunlarıma bakarım suşlu suşsuz kimse çıksın ortaya diyor.7 yıldır hala kızımın katili çıkmadı çok aşırı uzadı mevzu sıkıldım  bundan sonrasında diyor. Devlete sesleniyorum artık yeter kabahatlular cezasını çeksin diye seslenen içi yanan annaanne üzüntüsünü dile getiriyor.


Müge Anlı ile Tatlı sert 8 Eylül Perşembe Neler Oldu Neler Olacak- Muhsin Dezai`i Bulunabilecek mi.Müge Anlı ile Tatlı sert de Nazmiye çam’ın Katili Kim? Havva, kaybolduğu gün Nazmiye’nin üstünde olan giysileri nereden biliyodu diye düşünürken havva tahmin ettiğini söyledi. Merak edilen tüm ayrıntılar buradan paylaşılacaktır.Takip etmeye devam edin.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA

Müge Anlı`da film bu benzer biçimde buluşma.Uğur ışıtman, hemen hemen dört yaşlarında iken anası yönünden terk edildi. Annesini aramaya süregelen Uğur`un özlemi 27 sene sonrasında  araştırmacı gazeteci Müge Anlı`nın atv`deki programında son buldu.Müge Anlı ile Tatlı sert programının 8 Eylül 2016 tarihli yayınında iran`da kayıplara karışan Esin, adlı kız aranmaktadır.Esin iran`da bir anda kayboldu ailesi ise Müge Anlı`dan yardım istiyor.Müge Anlı ise derhal bu olaya el koyarak Esini aramaya başlanmıştır.Esini gören, bilen, duyan Polisi arasın.Müge Anlı Esin Nerede? Kaçırıldı Mı? Bulunmuş oldu mt.?

0 yorum:

Yorum Gönder